Fifti Sent: Optužen za nasilje u porodici

Fifti Sent: Optužen za nasilje u porodici

04/07/2013

0

Američki reper Fifti Sent optužen je za nasilje u porodici i vandalizam posle svađe sa majkom svog deteta. Reper, čije je pravo ime Kurtis Džejms Džekson treći, optužen je za udaranje ženske osobe i uništavanje njenog stana. Incident se dogodio 23. juna u Los Anđelesu, a šteta se procenjuje na 7.100 dolara, prenosi Rojters. Ovaj 37-godišnji reper, koji je prodao oko 20 miliona albuma širom sveta, optužen je za nasilje i vandalizam. Izvođač numere "Candy Shop" navodno je šutnuo otvorena vrata, uništio neke delove nameštaja, luster i televizor i udario svoju bivšu devojku.
- Svađa je izgleda nastala zbog njenog navodnog neverstva - rekao je portparol gradskog tužioca Frank Mateljan, dodajući da je reper napustio stan pre nego što je stigla policija.
Fifti Sent je stekao slavu 2003. godine salbumom "Get Rich or Die Tryin" koji je prodat u oko 15 miliona kopija širom sveta i tako postao jedan od najprodavanijih rep albuma svih vremena.
Saslušanje repera zakazano je za 22. jul na Višem sudu u Los Anđelesu, a ako ga proglase krivim mogao bi da bude osuđen na pet godina zatvora i kaznu od 46.000 dolara.

Izvor: Novosti
Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još