Seka Aleksić: Podrška gej populaciji

Seka Aleksić: Podrška gej populaciji

Autor: | 04/07/2013

0

Pevačica Seka Aleksić ponovo je napisala post na svom blogu. Ovog puta, ona je pisala o homoseksualnosti za koju tvrdi da nije bolest. U tekstu koji nosi naslov "Moj drug je gej" Seka piše o predrasudama koje postoje prema homoseksualcima. Seka je navela primere brojnih poznatih lličnosti koje su priznale da su homoseksualci i da je to mnogima uništilo do tada uspešne karijere.
- Kada bih izašla na scenu i redom pozdravljala svoju publiku po nacionalnoj, verskoj, seksualnoj osnovi, po bračnom stanju, po obrazovanju, po materijalnom stanju, pa zaposlene ili nezaposlene, pa crne, smeđe ili plave... ceo koncert bi mi se sveo samo na to, jednu pesmu ne bih stigla da otpevam! Uvek sam prihvatala različitosti, obazirala se samo na to ko je kakav čovek, a ne šta je on. A šta u stvari on može da bude sem ljudsko biće sa svojim vrlinama i manama: dobar ili zao, vešt ili smotan, brz ili usporen, hiperakrtivan ili flegmatičan - istakla je pevačica i dodala:
- Sve češće se prožima kroz medije ko je od javnih lilnosti ove ili one seksualne orijentacije, ko je sa kim, dozvolićete mi da napišem, "uhvaćen na gomili", čiji muž ima dečka, ljubavnika šta li već... Koliko mržnje, gneva, zla, mora u sebi da ima osoba koja bi ubila nekog samo zato što je druge seksualne orijentacije?!- zapitala se Seka u svom blogu.
Za kraj, ona je poručila svim čitaocima njenih tekstova:
- Ne stidite se toga što jeste. Teško je biti drugačiji, a opet nije to ništa drugačije. Svako ima pravo da voli i da bira koga će voleti. Svako ima pravo da vodi ljubav sa kim želi. Ne volim promiskuitet, varanje, poigravanje sa drugim ljudima, vođenje dvostrukog života, "sedenje na dve stolice". To ne volim. Volim da se ljudi vole, sa kim žene, kako oni sami biraju.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti