Olga Kurilenko: Uživanje u Beogradu

Olga Kurilenko: Uživanje u Beogradu

Autor: | 04/07/2013

0

Francuska glumica ukrajinskog porekla Olga Kurilenko snima film sa Pirsom Brosnanom u Beogradu "Novembarski čovek". Brosnan je više nedelja u Beogradu, a sa njim snima i Olga koja, takođe, ima "Bondovsko poreklo".
Glumica, koja je igrala u 22. filmu o tajnom britanskom agentu - "Quantum of Solace" (Zrno utehe), u Beograd je stigla 1. jula, a u sredu je putem Tvitera objavila svoje prve utiske o srpskoj prestonici.
- Topao i sunčan dan u Beogradu, obožavam ga. Moj drugi dan na snimanju filma "November Man". Nazad na akciju - napisala je ona, a kasnije i dodala:
- Preživela sam vožnju dublera i eksplozije na snimanju odmah pored gospodina Bonda (Pirsa Brosnana). Sutra (četvrtak) ja vozim! Čuvajte se - objavila je ona na svom profilu.
Ekipa filma, koji režira Rodžer Donaldson, već nekoliko nedelja snima po raznim lokacijama u Beogradu, najčešće na Dorćolu. U sredu i četvrtak su bili u ulici Stevana Sremca. Procenjuje se da je budžet filma oko 10 miliona evra, a Beograd "glumi" Moskvu. Zaplet u filmu nastaje kada agenti CIA ubiju predsednika Rusije, a Brosnan je jedan od agenata američke službe.

Izvor: Kurir

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti