Dženis Vajnhaus: Znala sam da moja kćerka Ejmi neće doživeti tridesetu

Dženis Vajnhaus: Znala sam da moja kćerka Ejmi neće doživeti tridesetu

Autor: | 04/07/2013

0

- Ejmi Vajnaus eksploirala je kao petarda i nikada nisam očekivala da će doživeti 30. rođendan - rekla je Dženis Vajnhaus, majka majka tragično preminule pevačice Ejmi Vajnhaus i istakla da je njenoj kćerki bilo dosadno da na koncertima izvodi stalno istu muziku.
Dženis Vajnhaus tvrdi da "nije bila iznenađena" kada je njena ćerka u julu 2011. umrla od trovanja alkoholom u 28. godini, jer nikada nije mogla zamisliti Ejmi "kao stariju ženu".
- Ne kažem da sam predvidela šta će se dogoditi, ali nisam bila iznenađena. Nisam videla Ejmi kao stariju osobu. Bila je devojka koja je eksplodirala kao petarda, a onda je bilo "U redu, gotovo, odlazim" - rekla je Dženis Vajnhaus.
Ona smatra da je njenoj kćerki "bilo dosadno" da na koncertima uvek peva iste pesme i da je mislila da je "besmrtna", javlja agencija Bang Šoubiznis.
- Oslobodila se droge, ali znam da joj je bilo dosadno da pravi iste koncerte i izvodi istu muziku. Rekla bih da je Ejmi život dosadio. Verujem u zagrobni život i da je Ejmi, kad je umrla, verovatno srela baku koja joj je rekla: "Kazala sam ti da će se ovo dogoditi! Rekla sam ti da se okaneš ludog načina življenja!" A, Ejmi je bila iznenađena. Verovatno je mislila da je besmrtna - izjavila je Dženis Vajnhaus listu San.
Dženis Vajnhaus boluje od multiple skleroze i tvrdi da je kćerki dozvoljavala da jede šta hoće, jer nije bila dovljno snažna da bi se borila sa njom.
- Ejmi je često izgledala kao žrtva kocentracionog logora, zbog ludog načina ishrane. Njen pristup hrani je bio vrlo uznemirujući, jer je uvek pokušavala strašne dijete - rekla je Dženis Vajnhaus.
U Londonu je u toku izložba privatnih fotografija Ejmi Vajnhaus.

Izvor: Blic

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Ejmi Vajnhaus

Pročitajte još