Džejms Gandolfini: Otkriveni detalji iz testamenta slavnog glumca

Džejms Gandolfini: Otkriveni detalji iz testamenta slavnog glumca

Autor: | 05/07/2013

0

Testament Džejmsa Gandolfinija je otvoren. Njegovo bogatstvo koje je procenjeno na 70 miliona dolara podeliće njegova žene, deca i sestre, ali i sekretarica koja je dobila 200.000 dolara.
Zvezda hit serije "Porodica Soprano" svom sinu iz prvog braka, Majklu (13), ostavio je 7 miliona dolara koje će on moći da potroši tek kada bude napunio 21 godinu. Sin je dobio svu garderobu, nakit, kolekciju skupocenih satova koju je posedovao Džejms. Imanje koje je Džejms imao u Italiji pripada Majklu i njegovoj polusestri Lilijani, a o imanju će moći da odluče kad ona napuni 25 godina.
- Nadam se kako će moja deca ostaviti imanje u porodičnom vlasništvu dokle god je to moguće – napisao je Gandolfini.
Ostatak imovine biće raspoređen između Gandolfinijeve dve sestre, druge supruge Debore Lin i njihove ćerke Lilijane na pet jednakih delova. Zanimljive stavke u Džejmsovom testamentu su one koje se odnose na iznos od po 500.000 dolara koji je ostavio svojim sestričinama, 200.000 dolara je dobio njegov lični asistent, a i za sekretaricu je oderedio isti iznos. Što se tiče Majklovog stana na Menhetnu i on će biti podeljen između njega i Liliane, a Gandolfinijev sin ima pravo da otkupi sestrin deo.

Izvor: Novosti

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti