Pirs Brosnan i Veselin Jevrosimović: Druženje uz partiju golfa

Pirs Brosnan i Veselin Jevrosimović: Druženje uz partiju golfa

Autor: | 06/07/2013

0

Holivudska zvezda Pirs Brosnan u Srbiji je stekao i novog prijatelja. Veselin Jevrosimović ugostio je Brosnana i njegove kolege iz filma "The Novembar Man" na svom salašu u Perlezu, na kojem su skoro ceo dan igrali golf.
U društvu partnera iz fima "The Novembar Man", starijeg kolege Bila Smitrovića, mladih glumaca Bena Vilensa i Luka Brejsija (koji je pažnju svetske javnosti privukao kratkotrajnom vezom sa Selenom Gomez) i biznismena Andreje Kesića, Pirs Brosnan pre nekoliko dana proveo je skoro ceo dan igrajući golf u vili Vese Jevrosimovića nadomak Beograda.
Brosnan je u Perlezu na salašu predsednika "Komtrejda" zaista uživao, a okušao se i u streljaštvu. Na raspolaganju su mu bili i spa centar i bazen, a poseban užitak donelo je predvečerje, s obzirom na to da se sa kule koja se nalazi na imanju, pruža pogled na netaknutu prirodu Carske bare, prirodnog rezervata najlepših ptica.
Brosnan je, podsetimo, prekinuo snimanje filma u Beogradu i otišao u London zbog tragičnog gubitka usvojene ćerke Šarlot Emili. U Londonu je boravio do ponedeljka, u utorak se vratio na snimanje u Srbiji, a engleski mediji budno su pratili svaki njegov korak, pa i povratak u Srbiju.
- Brosnan se vratio poslu jer upravo u poslu nalazi utehu - piše britanska štampa.

Izvor: Blic
Foto: RAS

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti