Džordž Kluni ponovo slobodan?

Džordž Kluni ponovo slobodan?

08/07/2013

0


Sve su učestalije glasine da je Džordž Kluni ponovo na "tržištu" pošto je raskinuo vezu sa Stejsi Kibler.
Džordž (52) i Stejsi (33) su navodno raskinuli posle skoro dve godine zabavljanja, a mediji su objavili ovu vest kada su iskrsle paparaco fotografije glumca koji je proslavljao Dan nezavisnosti u Vili d'Este u Italiji bez visoke plavuše koja je bila u Malibuu.
Poslednji put njih dvoje su viđeni u javnosti zajedno pre više od tri meseca.
- Džordž i Stejsi su mogli da nađu vreme da budu zajedno, da su zaista hteli. Džordž se tiho povukao iz te veze – kazao je neimenovani izvor za Sunday People.
- Sa njim je uvek ista stvar. Čim oseti da mu se žena previše približila, on ustukne.
Da stvar bude još intrigantnija, Stejsi je 3. jula na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj je sa menadžerom Marselom Belisariom u romantičnoj pozi. Zvaničnog saopštenja od predstavnika za medije, međutim, još nema.
Glasine da je veza Džordža i Stejsi u krizi kruže već nekoliko meseci, ali su posle 4. jula one sve glasnije.
Glumčevi prijatelji, međutim, demantuju svaki nagoveštaj da par nije zajedno.
- Ona nije u Italiji jer snima u Njujorku i radi na promociji nove emisije koja će krenuti 22. jula – kazao je anonimni izvor blizak Kiblerovoj za RadarOnline.
Drugi mediji, pak, stiču da par nije viđen zajedno od početka marta. Kluni je u maju čak morao da demantuje da je držao ruku drugu ženu tokom večernjeg izlaska u Londonu. Naime, on je snimljen u društvu bivše simpatije, hrvatske manekenke Monike Jakišić.
Džordž je počeo da se zabavlja sa Stejsi pre nešto više od godinu i po dana, samo mesec dana pošto je raskinuo sa italijanskom lepoticom Elizabetom Kanalis. Bivša šampionka u rvanju i zvezda TV rialitija, Kiblerova je od tada postala rado viđena zvanica na brojnim svečanostima na visokom nivou, ali je mudro ćutala o vezi sa prosedim glumcem.
– To se nikoga ne tiče. Privatni život je privatni – kazala je Stejsi svojevremeno.

izvor: Blic
foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin