Mina Milenković: Prva fotografija nakon skandala

Mina Milenković: Prva fotografija nakon skandala

Autor: | 08/07/2013

0


Manekenka Mina Milenković (21), protiv koje je podneta krvična prijava jer je navodno lažno prijavila da je oteta i silovana, ponovo se oglasila na Fejsbuku objavljujući svoju fotografiju na kojoj uživa u šetnji po Roterdamu. Uz fotografiju je okačila i pesmu Dejvida Gete The World is Mine (Svet je moj).
Naime, ona je pre nekoliko dana na istom profilu optužila novinare da su oni najveći krivci za ono što se dešavalo sa njom, kako bi podigli tiraže. Na kraju poruke kao lokacija stoji Roterdam, Zuid- Holland, pa se pretpostavlja da je kod svog oca Nenada Milenkovića, koji živi u ovoj zapadnoevropskoj zemlji već više od decenije.
Podesetimo, manekenka je nestala u noći između 21. i 22. juna, posle svađe s bivšim dečkom A. Ć. (32), menadžerom jednog splava, i nađena je tek 39 sati kasnije kako leži bez svesti u žbunju u beogradskom naselju Vidikovac. Tad je policiji ispričala da je prethodna dva dana bila zatočena u stanu u Zemunu, gde su je brutalno tukla i silovala dvojica mladića. Međutim, posle urađenih pregleda utvrđeno je da manekenka nije silovana pa je protiv nje podignuta krivićna prijava zbog lažnog optuživanja dvojice mladića, ali nije bilo potrebe da joj se oduzme pasoš, pa ona može slobodno da putuje bez ikakvih ograničenja.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još