Ceca Ražnatović u žiriju X Faktora?

Ceca Ražnatović u žiriju X Faktora?

Autor: | 08/07/2013

0

Ceca Ražnatović mogla bi da bude sudija u najgledanijem muzičkom programu na svetu. Predstavnici produkcije MBK, koja će realizovati „X faktor“ žele da se najveća muzička zvezda na Balkanu nađe u žiriju ovog takmičenja, koje će početi da se prikazuje u oktobru na TV Pink.
- Ceca ispunjava prvi uslov producenata jer nije bila sudija ni u jednom muzičkom takmičenju. Njoj se ideja veoma dopala, ali još nije dala svoj odgovor – kaže za Kurir izvor iz produkcije i dodaje:
- Aleksandar Milić Mili, pevačicin producent, lepo je sarađivao s produkcijom MBK kad su zajedno radili šou Ja imam talenat. Planove da se pojavi u novoj ulozi ražnatovićevoj može da pokvari najavljena velika turneja i mnogo obaveza posle objavljivanja novog albuma.
Pored Cece, želja produkcije su i Severina i Goran Bregović u ulozi sudija. Sa dva člana već je potpisan ugovor, ali se njihova imena drže u tajnosti. Nećemo još dugo čekati da saznamo ko su oni jer već u avgustu kreću audicije.
Pored angažovanja domaćih muzičkih zvezda, producenti šoua najavili su i gostovanja svetski poznatih izvođača. Izvori bliski kući MBK, koja radi na ovom projektu, otkrili su da postoji realna šansa da u njemu gostuje trenutno najpopularniji bojbend na svetu – One Direction. Više detalja saznajte OVDE.

Izvor: Life Content, Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti