Saška Janković: Spot za pesmu "Ono kad" posvetila preminuloj baki

Saška Janković: Spot za pesmu "Ono kad" posvetila preminuloj baki

Autor: | 15/07/2013

0

Saška Janković iz Prvog glasa Srbije snimila je spot za pesmu "Ono kad". Mlada pevačica za "Blic" prepričava koliko se dobro provodila na snimanju videa jer je umesto profesionalnih modela za spot angažovala prijatelje.
- Kroz ceo spot me prate moja drugarica Zorana, koja je ujedno i snimatelj i koreditelj, kao i Tamara i Vesna Pavlović, drugarice iz PGS-a. Četiri devojke, četiri boje kose, četiri karaktera... Mi smo tu naparvile i paralelu sa 'Seksom i gradom'. U spotu se pojavljuje i moj druga Srđan Vekić, koji se postarao i oko mog izgleda, a malu ulogu ima i moj tromesečni pas Fića.
Učesnica muzičkog šoua kaže da spot ima posebnu emotivnu vrednost, jer ga je ona posvetila svojoj baki, koja je preminula.
- Snimali smo na dan kada je mojoj baki bio rođendan. Ona je bila divna žena, puna duha i pozitivne energije i zna da bi i ona učestvovala u njemu, sa svim mojim drugaricama. Tako da joj poklanjam spot gde god da je. Video je šaren i veseo, a opet ozbiljan s druge strane, baš kakva je i ona bila.


izvor: Blic
Foto: RAS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti