Mišo Kovač proslavio 72. rođendan

Mišo Kovač proslavio 72. rođendan

Autor: | 18/07/2013

0

Legendarni pevač Mišo Kovač proslavio je prekjuče 72. rođendan. A slavlje je bilo već pomalo tradicionalno, naime, kao i prošle godine, suprugu Lidiju odveo je na ručak u jedan zagrebački restoran i ostatak dana proveo mirno.
– Ujutro je Mišo bio i na redovitoj kontroli kod lekara. Zdravlje mu je dobro. Veče smo proveli gledajući Ligu šampiona Fola – Dinamo i navijali, naravno, za Dinamo – rekla nam je odlično raspoložena Mišina supruga Lidija.
Još neko vreme ovog leta bračni par biće u Zagrebu, a onda na dve nedelje odlaze na Pohorje u kojem će se Mišo zbog zdravlja najviše šetati i plivati u bazenu. Ovog, kao ni prošlog leta, ne idu na more jer Mišo teško podnosi vrućine. A na odmor s njima će i njihov novi kućni ljubimac, osmomesečni pas kojeg su nazvali Amor Tor.
– Amor Tor pripada italijanskoj rasi cane corso, a ti psi poznati su kao verni pratitelji ljudi, čuvari i lovci – objasnila je stručno Lidija.
Amor Thor pruža im utehu jer su se supružnici u januaru oprostili od dvanaestogodišnjeg zlatnog retrivera Soloa koji je Mišu i Lidiju svuda pratio, a voljeli su ga kao člana porodice.
– Nakon što je Solo uginuo, na preporuku veterinara odmah smo uzeli drugog psa. Amor Tor divan je prijatelj, često se s njim odvezemo na Sljeme i uživamo u prirodi i svežem vazduhu – govori Lidija Kovač, koja je svoj 41. rođendan proslavila dva dana pre supruga.
– Mišo mi je za rođendan poklonio divan buket crvenih ruža. Krio ga je od mene u automobilu i dao mi ga čim je otkucala ponoć – razdragano otkriva Lidija.
Čime je ona iznenadila Mišu, s kojim je u braku 10 godina, zadržala je za sebe.

Izvor i foto: Večernji.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti