Behati Prinslu: Adam Levin me je zaprosio na tradicionalan način

Behati Prinslu: Adam Levin me je zaprosio na tradicionalan način

Autor: | 18/07/2013

0

Behati Prinslu ovih dana ima mnogo razloga za osmeh, pošto ju je njen dečko Adam Levin proteklog vikenda iznenada zaprosio, na šta je ona s oduševljenjem pristala. Lepa manekenka nije mogla da sakrije svoju sreću dok je o veridbi govorila za jedan kanadski list, izjavivši da je verenički prsten savršen i da je sama prosidba bila u tradicionalnom duhu, te da je veridba nju iznenadila koliko i javnost, s obzirom da niko nije znao da su njih dvoje ponovo zajedno.
- Tako sam srećna i uzbuđena da još uvek ne mogu da verujem da je to istina. Zaprosio me je klečeći na jednom kolenu. Bilo je veoma ozbiljno i tradicionalno - ispričala je ona.
Viktorijin anđeo bila je u vezi sa pevačem grupe "Maroon 5" skoro godinu dana pre nego što su u aprilu iznenada okončali svoju romansu. Ipak, čini se da su dok su bili razdvojeni shvatili da su savršeni jedno za drugo, pošto je usledilo pomirenje i veridba.
Što se tiče planova za venčanje, Behati kaže da još uvek nisu počeli ništa da planiraju, te da sada samo proslavljaju sa prijateljima i porodicom.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin