Nataša Bekvalac: Kćerka Hana spremna za polazak u školu

Nataša Bekvalac: Kćerka Hana spremna za polazak u školu

Autor: | 19/07/2013

0

Pevačica Nataša Bekvalac kaže da svoje nerealne ambicije neće ostvarivati preko kćerke Hane, koja u septembru kreće u prvi razred.
- Hana je individua za sebe i od rođenja sam se prema njoj tako ophodila. Ima mnogo talenata koje je potrebno podržati. Kada me pitaju da li bolje peva ili pliva, odgovaram da to i nije bitno. Nikada joj neću nametati svoje želje - kaže Nataša.
Pevačica dodaje da prezire roditelje koji po svaku cenu žele da im dete bude najbolje u svemu.
Ne podržavam roditelje koji svoje bolesne ambicije leče na deci. To nikada nisam radila, niti ću raditi - kaže ona.
Nataša priznaje da polazak u prvi razred mnogo teže pada njoj nego Hani.
- Ona je mnogo pripremljenija od mene za sve što je u školi čeka. Poslušna je i što je meni najbitnije, ne plaši se. Škola joj ne predstavlja stres, već joj se iskreno raduje. Mnogo joj je pomoglo to što je išla u nulti razred, pa je već stekla drugare.
Iako mnogi ne misle tako, ali Nataša tvrdi da provodi dovoljno vremena sa svojom ćerkom.
- Ne nedostajem joj ni blizu onoliko koliko ljudi koje posmatraju sa strane smatraju, jer u vreme kada ja radim ona spava. Provodim mnogo više vremena sa svojim detetom nego bilo koja mama koja radi neki posao osam sati dnevno. Najviše smo razdvojene kada snimam album, jer ponekad i po dva dana zaredom provedem u studiju. Ali tada se potrudim da bude sa tatom Dačom ili kod mojih u Novom Sadu - kaže pevačica.

Izvor: Informer, Press

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još