Ivan Zeljković: Oporavak uz ples na Adi

Ivan Zeljković: Oporavak uz ples na Adi

Autor: | 19/07/2013

0

Popularni voditelj Ivan Zeljković poznat je po tome da voli sport i fizičku aktivnost. Pre tri godine, kada je na skijanju povredio koleno, na mukotrpnom putu oporavka bavljenje sportom mu je najviše pomoglo.
Tokom vrelih letnjih dana u Beogradu slobodno vreme provodi na Adi Ciganliji, gde je nedavno spojio lepo i korisno. Uz uzavreli ritam i plesače koji su promovisali fleš mob, vrstu plesa, i sam im se pridružio. Inače, fleš mob je "zarazan" ples, kada jedna osoba zaigra, ona pokrene sve ljude oko sebe, baš kao u bolivudskim filmovima.
- Trebalo je da budem samo voditelj programa u okviru koga je predstavljen i fleš mob ples, ali energija svih tih ljudi me je pokrenula da im se pridružim, pa smo baš lepo đuskali. Mogu reći da moj oporavak teče sjajno čim mogu toliko dobro da igram. Posle povrede na skijanju pre tri godine koja je bila teška, dugo sam se oporavljao. U jednom trenutku sam mislio da sam potpuno izlečen, ali zbog mojih napornih fizičkih aktivnosti ta povreda se obnovila. Imao sam intervenciju plazmom na kolenu i oporavak ide više nego dobro, tako da 4. avgusta idem u Bor na državno prvenstvo u trijatlonu.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin