Džej Rutlend: Suprug Tamare Eklston opljačkan i pretučen

Džej Rutlend: Suprug Tamare Eklston opljačkan i pretučen

Autor: | 20/07/2013

0

Tri dana otkako su se vratili u London sa medenog meseca, Džej Rutlend, suprug Tamare Eklston, opljačkan je pod pretnjom nožem i pretučen. Britanski mediji pišu da se bivši broker vraćao kući sam od prijatelja u sredu uveče, kada je stao na benzinskoj stanici kako bi sipao gorivo. Potom je otišao u obližnju uličicu da obavi nuždu, a tu su ga napala dvojica muškaraca u kapuljačama i pod pretnjom nožem uzeli mu ručni sat marke roleks vredan 50.000 funti i zlatnu narukvicu vrednu 20.000 funti. Potom su ga udarili u lice i srušili na zemlju. Za to vreme jednom od napadača je ispao mobilni telefon, koji je Rutlend uzeo i kasnije predao policiji, što je pomoglo u njihovoj identifikaciji. Radnici benzinske stanice čuli su povike i vriske i odmah su dotrčali da mu pomognu. Dan kasnije, on je sa posekotinama i modricama na licu došao u pratnji supruge u policijsku stanicu kako bi prijavio krađu.
- To je bio strašan napad i Džej ima blage povrede. Ugruvan je i potresen - rekao je njegov prijatelj.
Džej je oženio kćerku vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona prošlog meseca na raskošnoj ceremoniji u Kanu, koja je koštala sedam miliona funti. Oni su nakon toga proveli medeni mesec, najpre na francuskoj rivijeri, a potom i na italijanskom ostrvu Kapri. Pljačka je usledila samo tri dana pošto su se vratili u London sa poslednje destinacije, Bahama.
Rutland je imao uspešnu karijeru kao broker, ali je ona neslavno okončana prošle godine kada je otpušten zbog zoga što je zarađivao manipulacijama na tržištu i korišćenjem poverljivih informacija. Pre deset godina bio je uključen u još jedan skandal, kada je optužen za prodaju kokaina.
Zahvaljujući mobilnom telefonu koji je uzeo od napadača, policija je uspela da identifikuje jednog 21-godišnjeg počinioca, koji je zadržan u pritvoru.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin