Dragica Radosavljević: Željna sam pravog odmora

Dragica Radosavljević: Željna sam pravog odmora

Autor: | 21/07/2013

0


Pevačica Dragica Radosavljević Cakana dobar deo leta će provesti u studiju, gde snima novi album. Posle trogodišnje diskografske pauze planira da objavi disk, koji će, kako kaže, u žanrovskom smislu biti šarenolik. Cakana ističe da će biti pesama u njenom prepoznatljivom narodnjačkom stilu, ali i pop kompozicija. Osim Leontine Vukomanović, Saše Miloševića Mareta, Zorana i Nene Leković, Mikija Perića, među autorima pesama je i Dragan Nikolić, kompozitor čuvene pesme „Ej, dragi, dragi“.
- Mogu da kažem da će ta pesma biti moja druga lična karta, posle hita „Moj golube“ - rekla je Cakana.
- Numera će se najverovatnije zvati „Anđeli“, komponovana je u duhu tradicionalnih kosovskih pesama i potpuno sam sigurna da će se dugo slušati. Prvi put ću imati i dve kompozicije mog dugogodišnjeg prijatelja Mikija Perića. Na albumu će se naći pesme koje sam pevala na „Grand festivalu“ i Festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji. Ne znam kada će tačno biti objavljen album, jer ne volim da sebi dajem rokove.

Pauzu između snimanja novih pesama Dragica Radosavljević će u avgustu iskoristiti za odmor. Najpre će sa suprugom Nebojšom provesti pet-šest dana u blizini Zadra, a zatim će otputovati u Grčku.
- Planiramo da idemo na Zakintos, ali u našem slučaju se nikad ne zna, možda ćemo u poslednjem trenutku promeniti destinaciju - ističe Cakana.
- Željna sam pravog odmora, a na crnogorskom primorju više ne možete da letujete na miru, stalno morate da razmišljate o tome da li vam je neki paparaco za petama i da li ste uslikani na plaži u ovakvoj ili onakvoj pozi. Meni to ne treba.

Cakana sa nestrpljenjem očekuje da ovih dana iz Bukurešta stignu njena ćerka Marija i unuci, koji tamo žive već neko vreme.

- Moj zet radi u Bukureštu u predstavništvu jedne nemačke firme i jedva čekam da ih vidim - priča nam Cakana.
- Mnogo sam ih se uželela. Deca idu u internacionalnu školu, pa sam prinuđena da pod stare dane sa njima razgovaram na engleskom jeziku, jer im je tako lakše. Ali, ne mogu da se požalim. Ne ide ni meni tako loše.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin