Opra Vinfri: Uvrede na račun slavne voditeljke

Opra Vinfri: Uvrede na račun slavne voditeljke

Autor: | 22/07/2013

0

Ri Daun Čong, kanadska glumica koja je s Oprom Vinfri glumila u Spilbergovom hitu iz 1985. godine "Boja purpura", svašta je ispričala o svojoj bivšoj koleginici u razgovoru za Matty P's Radio Happy Hour, prenosi TMZ.
Za vreme intervjua pričala je o svom odnosu s "kraljicom tok-šoua", koju pritom nije nimalo štedela. Njihov je odnos još 80-ih, prema njenim navodima, prešao iz korektnog u veoma loš. Tvrdi da je Opra nakon što je ona dobila ulogu u "Komandosu" postala "potpuna kučka".
- Glumila sam u "Komandosu" i ona jednostavno nije želela da ima posla sa mnom. Prilično je takmičarski raspoložena. Nisam joj se sviđala, nije mogla da me gleda.
A iz njenih reči sasvim je jasno da ni ona preterano ne voli slavnu voditeljku.
- Ako pogledate kako ona izgleda, biće vam jasno da izgleda tako da bi pre 60 godina bila srećna da je kućna pomoćnica. Ona ne bi bila kućna cr*kinja, bila bi cr*kinja koja je radila u polju.
Osim toga, dodala je i da je Opra veoma nesigurna, da samo želi da bude lepa i da je tip "debele devojke" kojoj je jedino bitno da je svi vole. Dodala je i da je zla i dosadna, te sve to pokušala zapakovati u pozitivan komentar, objašnjavajući da joj se treba odati počast jer je "promenila strukturu moći u svetu".

Izvor: Index.hr

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin