Princ Čarls: Neizmerno sam srećan

Princ Čarls: Neizmerno sam srećan

Autor: | 23/07/2013

0

Cela Velika Britanija i veliki deo sveta slavi rođenje novog člana kraljevske porodice, sina vojvode i vojvotkinje od Kembridža koji je juče došao na svet. Budući kralj rođen je juče u 16 časova i 24 minuta u privatnom krilu Lindo bolnice Sent Meri. Britanski mediji pišu da će princ Vilijam, Kejt Midlton i njihov sin danas napustiti bolnicu i otići u Kensingtonsku palatu. Još uvek nije poznato koje ime je par izabrao za bebu, ali se zna da će nositi titulu princ od Kembridža, a biće treći u redu za presto.
Porođaj je trajao 11 sati, ali je javnost saznala da je princ došao na svet tek oko pola devet uveče, četiri sata pošto je rođen. Izvori kažu da je par samo želeo da provede neko vreme nasamo i da obaveste porodice pre nego što za vest čuje ceo svet. Kejt će biti otpuštena iz bolnice u vreme ručka nakon pregleda lekara.
Princ Čarls izjavio je sinoć da je presrećan zbog toga što je postao deda.
- I moja supruga i ja smo neizmerno srećni zbog dolaska mog prvog unučeta na svet. Ovo je neverovatno poseban trenutak za Vilijama i Ketrin i mi smo veoma uzbuđeni zbog njih. Dobiti unuče je jedinstven momenat u svačijem životu, kako mi je nebrojeno mnogo ljudi reklo u prethodnim mesecima, tako da sam neizmerno ponosan i srećan što sam postao deda po prvi put i radujemo se trenutku kada ćemo videti bebu.
Objavljivanje vesti o rođenju princa održano je po posebnom protokolu kada je predstavnik za medije kraljevskog para Ed Perkins izašao iz bolnice sa formalnim obaveštenjem u ruci, koje je predao vozaču, a koji ga je odneo do Bakingemske palate. Obaveštenje je potom na ulazu u palatu okačila kraljičina predstavnica za medije Ajla Anderson.
Hiljade fanove je ispred palate i bolnice čekalo prve vesti o trudnoći još od kada je juče ujutru objavljeno da se vojvotkinja od Kembridža porađa.

Autor: Life Content
Foto: Sipa, Tanjug

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti