Šakira: Novi globalni ambasador brenda blend-a-med 3D White

Šakira: Novi globalni ambasador brenda blend-a-med 3D White

Autor: | 27/07/2013

0

Brend blend-a-med 3D White objavljuje svoju prvu ikada globalnu saradnju sa Šakirom – zvezdom koja je dvostruki dobitnik nagrade Gremi i čiji albumi broje višestruke platinumske tiraže. Brend koji je poznat po kreiranju lepših i beljih osmeha širom sveta, prepoznao je Šakiru kao nekoga ko zaista veliča svakodnevnu multidimenzionalnu brilijantnost jedne žene, koja se reflektuje kroz njen osmeh.
- Sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da je Šakira ekskluzivni globalni portparol brenda blend-a-med 3D White - rekao je Stiven Skvajer, Global Marketing Direktor za oralnu negu.
- Kao višestruko nagrađivana umetnica, zvezda rijalitija The Voice televizije NBC, filantrop, ikona lepote i majka, Šakira predstavlja pravi duh multidimenzionalne žene i uvek sve radi sa brilijantnim osmehom na licu. Presrećni smo što ovako lepa i jaka žena kao što je Šakira predstavlja naš brend.
Kao globalni brend ambasador, Šakira će pomoći lansiranje najnovijih dodataka blend-a-med 3D White kolekciji nagrađivanih proizvoda, koji se pojavljuju u štampanim i televizijskim reklamama ovog brenda, PR aktivnostima i onlajn izdanjima. Kampanja kreće globalno u jesen 2013.
- Uzbuđena sam što ću sarađivati sa brendom blend-a-med 3D White kao njegov globalni ambasador – uvek sam verovala da nam je osmeh jedan od najvažnijih aduta u životu - rekla je Šakira.
- U pitanju je svetski priznat brend i ja znam da ćemo biti sjajni partneri, posebno kada zajedno budemo radili na podršci deci u Kolumbiji kroz moju fondaciju Barefoot Foundation.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: P&G šakira