Anđelka Prpić: Porodično letovanje na Braču

Anđelka Prpić: Porodično letovanje na Braču

Autor: | 28/07/2013

0


Posle naporne radne sezone glumica Anđelka Prpić sa suprugom Dariom i sinom Jakšom otputovala je na Hrvatsko primorje. Pošto su na Zlatiboru završili snimanje nekoliko epizoda popularne serije "Žene sa Dedinja", umetnica se u potpunosti posvetila porodici.
- Prethodni mesec bio je zaista uzbudljiv, suprug i ja imali smo mnogo obaveza pa smo se uglavnom viđali na Dariovom radnom mestu. On ima sreće što u njegovom klubu uvek može da poveže lepo i korisno, pa redovno sa našim prijateljima uživamo na Kalemegdanu, ali on vrlo ozbiljno radi - kaže Anđelka.
Srećni bračni par trenutno sa sinom boravi na hrvatskom ostrvu Brač, gde su odseli u prelepoj vili na obali Jadranskog mora. Ovu destinaciju su odabrali jer tamo letuju gotovo svake godine od kada su se upoznali i veoma im se dopadaju priroda i okruženje.
- Želeli smo da odemo na Brač i da se odmorimo od gužve i trke na koju smo navikli u Beogradu. Oboje imamo zahtevna zanimanja, pa je mirna, bajkovita oaza poput prelepog Brača bila pravi izbor za nas. Pored prelepe prirode i mora, dopada nam se i zbog odličnih uslova za decu - kaže simpatična glumica.
Posle dvonedeljnog porodičnog odmora Anđelka će produžiti svoj boravak sa sinom u Rovinju, dok će njen suprug morati da se vrati u Beograd zbog poslovnih obaveza.
- Produžiću letovanje u Rovinju, gde imamo mnogo prijatelja, pa ću imati društvo. Volela bih i da prisustvujem premijeri predstave Radeta Šerbedžije na Brionima u kojoj igraju mnoge moje kolege - kaže za „Hello!“ poznata plavuša.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti