Tijana Vučetić: Nastavlja se porodična drama

Tijana Vučetić: Nastavlja se porodična drama

29/07/2013

0

Tijana Vučetić, pevačica i glumica, javnosti najpoznatija po ulozi Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja", nedavno je otkrila da je nakon izlaska s "Farme" podnela zahtev za razvod braka od supruga Slobodana Macure, koji ju je pijan fizički zlostavljao skoro svakog dana, pa čak i kad je bila u drugom stanju.
Ona je u svojoj ispovesti ispričala o torturi koju je preživljavala, a kako Kurir prenosi, njen još uvek zvanični suprug sad želi da preuzme starateljstvo nad njihovom dvoipogodišnjom ćerkom Andreom. Iako je dobio zabranu da prilazi Tijani i detetu, odnosno da devojčicu može da viđa jednom mesečno, on je u Centru za socijalni rad istakao da dete treba da bude kod njega, a kao argument naveo je to što finansijski mnogo bolje stoji od glumice.
- Još nisam upoznata s tim i sad ste me veoma uznemirili. Kako ta osoba koja mesecima ne daje pare za izdržavanje deteta, niti je pokušao da ga vidi, sad očekuje da mu daju dete?! Ko će je čuvati?! Njegova pijana majka, koja inače nikad nije htela ni da pogleda dete?! - usplahireno nam je rekla Tijana kad smo je pozvali.
- Pre nekog vremena kod mene je došla žena iz Centra za socijalni rad i rekla mi da je on tražio da češće viđa dete, ali se nisam složila s tim jer je nepodoban. Skoro je imao udes u alkoholisanom stanju. Pritom je deset dana u Srbiji, a ostalo vreme je s ocem u Crnoj Gori, gde ima porodični biznis. Dovoljno je da ćerku viđa jednom mesečno, i to u kontrolisanim uslovima. Dete čak neće nositi njegovo prezime jer nije zaslužio. Neverovatno je to koliko sam ga idealizovala i koliko sam mu se dala, a evo kako mi se sve vratilo - kroz suze nam je ispričala glumica.
Tijana je očajna jer joj suprug ne pomaže u izdržavanju dvoipogodišnje ćerke:
- Ta osoba se nikad nije zapitala da li dete ima šta da jede dok se on hranio po restoranima, čak i kad smo bili u braku, dete i ja nismo bili finansijski obezbeđeni. Razumem da ga nije briga za mene, ali da ga dete ne zanima - to je sramota! Bez obzira na pravosnažnu odluku da joj ne prilazi, on nijednom nije pokušao da pošalje novac, što bi bilo logično.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin