Kim Kardašijan: Uskoro prvo pojavljivanje u javnosti nakon porođaja

Kim Kardašijan: Uskoro prvo pojavljivanje u javnosti nakon porođaja

30/07/2013

0

Kim Kardašijan navodno planira da se konačno pojavi u javnosti nakon što je prošlog meseca rodila kćerkicu Nort, kako bi sa porodicom proslavila 16. rođendan njene sestre Kajli Džener.
Naime, rijaliti zvezda doći će na rođendansko slavlje sledećeg meseca, ali planira da se pojavi u javnosti pre toga kako ne bi preotela svu pažnju sa svoje mlađe sestre, koja treba da bude zvezda večeri. Otkako se 15. juna porodila, Kim se "krije" u kući svoje mame Kris Džener, dok se dom na Bel Eru, vredan 11 miliona dolara, koji će deliti sa partnerom Kanjeom Vestom, renovira.
- Verovali ili ne, nije samo Kim važna. Ona zaista želi da dođe na Kajlinu žurku, a Kris želi da cela porodica bude prisutna. Njih dve sada smišljaju najbolji plan za akciju - otkrio je izvor za "New York Daily News".
Kajli će napuniti 16 godina 10. avgusta, a njena žurka je zakazana za 17. avgust i biće održana u Los Anđelesu, a njoj će prisustvovati oko stotinu ljudi. Kako bi izbegla skretanje pažnje na sebe, 32-godišnja Kim navnodno će se pre toga pojaviti u tok šouu svoje majke, koji je nedavno počeo da se emituje. Ipak, fanovi rijaliti zvezde moraće još malo da sačekaju pre nego što vide njenu kćerkicu, pošto ona ne planira da je još pokazuje javnosti.

Izvor: Life Content
Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti