Bojana Barović i Nikola Rokvić: Proslava treće godišnjice veze

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Proslava treće godišnjice veze

Autor: | 30/07/2013

0

Pošto su Bojana Barović i Nikola Rokvić zajedno proslavili pevačev dvadeset osmi rođendan u Los Anđelesu, gradu u kome poslednje dve godine novosadska manekenka živi i radi, ljubavni par proslavio je treću godišnjicu veze.
Emotivni dvojac koji je vezu otpočeo u rijalitiju "Survivor" na Filipinima, obećavajuću ljubav neguje čestim međusobnim posetama. Iako su mnogi bili skeptični u pogledu opstanka njihove veze jer žive na različitim kontinentima, svojom ljubavlju oni to demantuju. Nikola već mesec dana boravi kod Bojane u Los Anđelesu i svaki trenutak koriste da se dobro provedu i automobilom obilaze zanimljiva mesta Kalifornije.
Dan kada su otpočeli vezu, pre tri godine, par je proslavio romantičnom večerom u restoranu. Pre toga posetili su Njujork, gde je Bojana imala snimanje, a imali su priliku da na rođendan slavnog naučnika Nikole Tesle posete hotel u kome je živeo.
Nekadašnji učesnici rijalitija "Survivor" u avgustu će zajedno doći u Srbiju, gde će vreme provoditi na relaciji Beograd - Novi Sad, odakle je lepa tridesetogodišnjakinja.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin