8 najseksepilnijih kupaćih kostima svih vremena

8 najseksepilnijih kupaćih kostima svih vremena

Autor: | 31/07/2013

0

Elizabet Tejlor, "Iznenada, prošlog leta", 1959.

Jednodelni kupaći kostim odabran za slavnu glumicu bio je sasvim običnog kroja i jednostavnog, jednobojnog materijala.

Novi modni trendovi iz godine u godinu nam donose različite modele i dezene kupaćih kostima. No, pojedini modeli ipak se "provlače" iz sezone u sezonu, bez obzira na aktuelne modne trendove.

Predstavljamo vam osam modela kupaćih kostima koji su obeležili prethodne decenije:

Ursula Andres, "Dr. No", 1962.

Ursula Andres bila je prva Bond devojka u filmu "Dr.No". Svaki muškarac koji se zamišljao u ulozi tajnog agenta maštao je i ovoj lepotici, a svima je u sećanju ostala scena dok "Honey Rider" izlazili iz mora s nožem opasanim oko struka.

Rakel Velč, "Milion godina pre Hrista", 1966.

Ovaj "divlji" kupaći kostim možda nikada nije video more, ali je zato, promovisan na telu Rakel Velč, postao kultni odevni predmet.

Fara Foset, "Čarlijevi anđeli", 1976.

Za promociju TV serijala 'Čarlijevi anđeli', producenti su odabrali mladu Faru Foset, koju su fotografisali u njenoj kući. Iako se nije osećala prijatno pokazujući svoje telo, iz svog je ormara izvukla je crveni kupaći. Producenti nisu bili zadovoljni fotografijom, ali pošto je glumičina reč bila odlučujuća, poster je pušten u javnost. Fara je insistirala na autorskim pravima za fotografiju, koja je do danas prodata u 12 miliona primeraka.

Fibi Kejts, "Pobuna na vojnoj akademiji", 1982.

Fibi Kejts je u ovom filmu igrala buntovnu tinejdžerku koja je boju svog kostima prilagodila boji vatrenog oružja. Princeza Leja postala je seks simbol, prvenstveno zahvaljujući dvodelnom kostimu izrađenog od metala i lanaca. Upravo je takav model postao takozvani "simbol robinje".

Pamela Anderson, "Čuvari plaže", 1995.

Iako Pamela Anderson nije bila predviđena kao član prvobitne spasilačke ekipe za seriju 'Čuvari plaže', upravo je ona postala jedan od dva najprepoznatljivija znaka ove serije. Drugi simbol je bio njen crveni kostim.

Hale Beri, "Umri drugi dan", 2002.

Zanosna Hale Beri u ovom filmu odala je omaž prvoj Bond devojci, Ursuli Andres. Za tamnoputu glumicu odabran je narandžasti bikini zbog kojeg su mnogi muškarci 'umirali' za ovom Oskarovkom.

Džesika Alba, "Opasno plavetnilo", 2005.

Fotografija seksepilne Džesike Albe u bikiniju osigurala je popularnost filmu "Opasno plavetnilo", u kojem je bilo reči o podmorskom blagu i piratima.

Izvor: Zadovoljna.hr

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: kupaći kostimi

Pročitajte još