Sara Mišel Gelar: Moja kćerka misli da zarađujem praveći frizure

Sara Mišel Gelar: Moja kćerka misli da zarađujem praveći frizure

Autor: | 31/07/2013

0

Sara Mišel Gelar (36), koja ima trogodišnju kćerku Šarlot i desetomesečnog sina Rokija, ove jeseni pojaviće se u novoj seriji "The Crazy Ones", u kojoj će glumiti uz slavnog Robija Vilijamsa. Glumica koja je popularnost stekla ulogom u seriji "Bafi ubica vampira", na neko vreme povukla se iz javnosti kako bi se posvetila porodici, i kaže da joj nije lako da balansira posao i obaveze koje ima kao majka.
- Svaka čast ženama koje mogu da snimaju filmove i putuju širom planete, ali to nije za mene. Srećom, pronašla sam posao koji mi omogućava da ujutru odvedem kćerku u školu i da i posle stignem na radno mesto - istakla je ona.
- Kada sam na setu, moram potpuno da se "isključim" i da se fokusiram na posao. Moj lik u seriji nema i ne planira decu, pa ne smem da razmišljam o tome.
Glumica kaže da zanosnu figuru održava zahvaljujući deci, jer je po ceo dan aktivna sa njima, kao i zdravoj ishrani.
- Trudim se da se zdravo hranim kako bi bila dobar uzor svojoj deci. Imamo baštu, pa sve sami gajimo i pravimo sokove od svežeg voća.
Na pitanje da li njena deca znaju da im je mama slavna ličnost, odgovara:
- Nemaju pojma. Moja kćerka misli da zarađujem sređujući sebi frizuru, a moj sin ima deset meseci, tako da je dobro da me uopšte prepoznaje - našalila se Sara.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još