Bojana Stojković ne želi da ukloni tetovažu sa imenom Vladimira Stojkovića

Bojana Stojković ne želi da ukloni tetovažu sa imenom Vladimira Stojkovića

Autor: | 31/07/2013

0

Bojana Stojković, koja je pre šest godina istetovirala ime svog supruga Vladimira na desnoj podlaktici, odlučila je da ono zauvek i ostane tu, jer je on čovek koji je obeležio jedan period njenog života i koji je otac njenog deteta, prenosi Alo.
- Bojana jeste podnela zahtev za razvod, jer su nestale emocije između nje i Vladimira, rastali su se prijateljski i zauvek će ostati u dobrim odnosima, prvenstveno zbog deteta, ali njegovo ime, koje je istetovirala, neće skinuti sa ruke - započinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje da su se mnogi pitali kada su čuli za njihov rastanak šta će sada uraditi sa svojom tetovažom.
- Kada su i javno rekli da se razvode, znam da su mnogi komentarisali: "A šta će sada biti sa njenom tetovažom?" Iskreno, i ja sam se to pitala, jer je njegovo ime ispisano preko cele njene podlaktice. Koliko sam obaveštena, i Bojana je razmišljala šta da radi, a onda nam je saopštila da se nijednog trenutka ne kaje za svoj tatu i da je Vladimir ipak zaslužio da njegovo ime do kraja njenog života tu i stoji jer je on čovek sa kojim je provela mnogo lepih trenutaka i bez obzira na njihov kraj ljubavi, oni su se jako voleli - kaže izvor blizak manekenki. Inače, Stojkovićeva je golmanovo ime urezala posle godinu dana njihove veze.
- Ona je pre šest godina istetovirala Vladimirovo ime. Bili su nekih godinu dana, možda koji mesec preko u vezi, tada je Bojana shvatila da je on taj i kako bi mu dokazala koliko joj znači, otišla je i istetovirala se, zbog čega je on bio šokiran, jer nije očekivao takav gest - završava izvor, koji je takođe rekao da će uskoro naći i Lavovo ime na Bojaninom telu.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin