Eva Longorija: Novac me ne čini srećnom

Eva Longorija: Novac me ne čini srećnom

Autor: | 31/07/2013

0

Uprkos tome što je postigla svetski poznata glumica i zaradila milione, Eva Longorija insistira na tome da je bogatstvo na bankovnom računu ne ispunjava i da novac nije preduslov za sreću.
- Novac nije sve. Bila sam srećna i kada sam živela u groznom stanu u Holivudu. Uvek težim da budem srećna, to je u mojim genima. Kakve god da su okolnosti, ja sam bezuslovni optimista. To je jedan od razloga zašto mi je filantropija toliko važna - rekla je ona u razgovoru za MujerHoy.com.
Glumica, poznata po svom humanitarnom radu koliko i po ulozi u seriji "Očajne domaćince", nedavno je osnovala fondaciju koja nosi njeno ime, kako bi pomogla deci i ženama sa posebnim potrebama iz celog sveta, a posebno latinoameričkoj zajednici u Sjedinjenim Američkim Državama. Tridesetosmogodišnja Eva kaže da je njena radoznalost podstakla želju da se uključi u humane aktivnosti.
- Po prirodi sam radoznala, energična i ambiciozna. Ambicije često donose mnogo više uspeha od talenta i inteligencije.
Eva iza sebe ima dva braka: od glumca Tajlera Kristofera razvela se 2004. godine, a potom se udala za francuskog košarkaša Tonija Parkera, ali se i taj brak okončao razvodom 2010. godine. Trenutno je u vezi sa Ernestom Argeljom, koji se pojavio u njenom rijalitiju "Spremni za ljubav". Iako ne krije da je srećno zaljubljena, Eva ne želi da otkrije da li misli da je Ernesto "onaj pravi" i da li sa njim planira da zasnuje porodicu:
- To je glavno pitanje! Da li žena može da ima sve? Nadam se da je tako. Sada nemam dece, ali to ne znači da ih nikad neću imati. Ne želim da budem pod pritiskom zbog toga. Imam velike snove i otvorena sam za sve mogućnosti - zaključila je ona.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin