Nina Morić: Konačno pronašla mir

Nina Morić: Konačno pronašla mir

Autor: | 03/08/2013

0


Poznata manekenka Nina Morić pohvalila se nedavno da je vozač Mateo Bobi, njen novi dečko uspeo da joj pomogne da prevaziđe težak životni period. Ipak, ljubav je po povratku sa Barbadosa pukla - Mateo je o tome obavestio javnost preko Tvitera, preuzimajući krivicu za neuspeh veze. Paparaci, koji godinama ne ispuštaju iz vida poznatu Hrvaticu, ubrzo su je "ulovili" u društvu drugog muškarca. Fausto Bjanki, vlasnik osiguravajuće kuće preko noći našao se na udaru medija.
Nina je nakon ove vesti na svom Tviter profilu demantovala da je u šemi sa Faustom, međutim, novinari i dalje tvrde suprotno, uprkos tome što njen prijatelj ima osmogodišnju kćerku, a sa suprugom uskoro očekuje prinovu.
Nina je na Instagramu postavila nekoliko fotografija tokom nedavne posete Kambodži, ističući da je u budističkom hramu "pronašla duhovni mir". Takođe, kontroverzna manekenka dokazala je da je u savršenoj formi, o čemu svedoči fotografija u izazovnom kupaćem kostimu, a uradila je i tetovažu zmaja.
- Zmaj na mojoj desnoj ruci simbolizuje snagu - objasnila je značenje tatua znatiželjnim pratiocima.
Nina Morić i njen bivši suprug, Fabricio Korona, sa kojim ima sina Karlosa prošli su kroz buran razvod a potom je paparaco drugi put završio u zatvoru, gde će provesti sedam godina i pet meseci zbog ucene i iznude novca.

nina moric instagram 1

nina moric instagram 2

nina moric instagram kambodza 1

nina moric instagram kambodza 2

nina moric tattoo

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin