Dejvid i Viktorija Bekam nude 40 miliona funti za kuću Đanija Versaćea

Dejvid i Viktorija Bekam nude 40 miliona funti za kuću Đanija Versaćea

10/08/2013

0

Kuća Đanija Versaćea u Majamiju, ispred koje je slavni italijanski dizajner ubijen 1997. godine, mogla bi da postane novi dom Dejvida i Viktorije Bekam i njihove porodice. Naime, prema pisanju "Dejli Mirora", slavni par je među mnogim drugim poznatim ličnostima koji će narednog meseca učestvovati na aukciji za kuću. Ovo velelepno izdanje godinama je bilo korišćeno kao ekskluzivni hotel, a potom su vlasnici pokušali da ga prošle godine prodaju za 82 miliona funti. Pošto nisu uspeli, nove vlasnike kuća će dobiti nakon aukcije.
Dejvid i Viktorija zainteresovani su da u ovoj vili nastave svoj život, pošto penzionisani fudbaler navodno planira da u Sjedinjenim Američkim Državama osnuje svoj fudbalski klub.
- Porodica Bekam se raspitivala o vili, ali je za sada sve veoma tajno. To je neverovatno lepa porodična kuća koja odiše Versaćeovim stilom. To je raj za Viktoriju. Veoma je uzbuđena zbog mogućnosti da tamo živi - otkrio je izvor i dodao:
- To bi za njih bio drugi dom jer za sada planiraju da žive u Velikoj Britaniji. Ali, ako sve bude išlo po planu sa Dejvidovim novim fudbalskim poduhvatom, provodiće dosta vremena u Majamiju, gde žele da žive na velelepnoj lokaciji u blizini obale.

Izvor: Life Content
Foto: Bang

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti