Ceca Ražnatović: Demantovala glasine o novoj romansi

Ceca Ražnatović: Demantovala glasine o novoj romansi

Autor: | 11/08/2013

0

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović demantuje da je u Budvi počela romansu sa nepoznatim biznismenom.
- E, baš zbog takvih priča sam i izbegavala da izlazim iz sobe dok sam bila u Crnoj Gori. Jedan jedini sam izašla da se vidim sa prijateljima i fotografi su dočekali svojih pet minuta. Sad vam je jasno da nije uvek lako biti u mojoj koži. Šta god da uradim, s kojim god prijateljem da se vidim, uvek će krenuti neka priča, neki cirkus - izjavila je Svetlana Ceca Ražnatović za "Informer".
Bila je to njena reakcija na glasine da je tokom nedavnog boravka u Crnoj Gori viđena sa nepoznatim muškarcem, za koga mediji navode da je biznismen. Navodno je taj čovek bio na njenom nastupu 4. avgusta u klubu "Top Hill", sedeo je u separeu u društvu nekoliko prijatelja, a posle koncerta ju je odveo na večeru.
Ceca demantuje bilo kakvu romansu i poručuje:
- Ne, nisam zaljubljena. Otišla sam na Kipar da se odmorim posle uspešne, ali fizički veoma naporne turneje. Danima sam bolesna, organizam verovatno nije mogao da izdrži tolike napore, pa leškarim i čekam da prođe. Na ljubav i ne mislim.
Od 2000. godine Cecu su povezivali sa raznim muškarcima, uglavnom sportistima: Petar Kapisoda, Peđa Stojaković, Dejan Stanković, Siniša Mihajlović, Dragiša Binić, Vlada Mandić, Andrej Kulundžić, potom glumac Viktor Savić, pevač Nikola Rokvić i Filip Živojinović.
Međutim, otkad je postala udovica, Ceca je priznala samo vezu sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem, sa kojim je bila od septembra 2009. do marta 2010. godine.

Izvor: Mondo, Informer

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin