Milan Bošković: Planiramo egzotično bračno putovanje

Milan Bošković: Planiramo egzotično bračno putovanje

Autor: | 11/08/2013

0

Popularni sportski komentator Milan Bošković oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom sa kojom za tri meseca očekuje prvo dete. Šarmantni novinar i voditelj televizije "B92" i njegova izabranica u prisustvu porodice i prijatelja ozvaničili su pet godina svoje veze odlaskom pred matičara u opštini Novi Beograd, gde žive u zajedničkom stanu koji renoviraju kako bi što spremniji dočekali prinovu. Mlada je bila u romantičnoj, jednostavnoj venčanici sa diskretnim zlatnim detaljima, dok je maladoženja bio vrlo elegantan u odelu sa kravatom boje leda.
Posle oficijelnog dela kada je Jelena uzela prezime svog muža, par se sa prijateljima i porodicom uputio na Košutnjak u restoran nacionalne kuhinje gde je upriličen svečani ručak. Milanov svedok na venčanju bio je prijatelj iz srednje škole Aro Vučević, dok je Jelena za kuma izabrala svog najboljeg druga Slavišu Ilića, sa koji se druži od detinjstva.
Pre nekoliko meseci Milan je za "Hello!" govorio o planovima za venčanje, istakavši da nije formalista kada je reč o svadbi.
- Odlazak u opštinu oboje doživljavamo kao birokratsku proceduru koju moramo da obavimo. Imam utisak da se venčanju više raduju naši najbliži, za nas je to obično parče papira. Nećemo praviti svadbu, možda organizujemo žurku za prijatelje. Svakako ćemo svečani čin obeležiti sa članovima najuže porodice i kumovima, ali na tome se sve završava. Smatram da je mnogo važnije da se svakodnevno lepo slažemo, uživamo u posebnim momentima i ne opterećujemo se formom već suštinom. Naravno bračno putovanje se jedino ne dovodi u pitanje, biće egzotično, ali neće biti Maldivi.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin