Goga Sekulić: Povratak u Beograd nakon smrti supruga

Goga Sekulić: Povratak u Beograd nakon smrti supruga

Autor: | 12/08/2013

0


Nakon fotografija sa odmora u Hrvatskoj, koje je ekskluzivno objavio Scandal!, Goga Sekulić sada je snimljena prvi put nakon sahrane supruga u Beogradu.
Goga je doputovala u Beograd posle kraćeg odmora u Hrvatskoj, kako bi se pripremila za 40-dnevni pomen suprugu Igoru Ramoviću, koji je preminuo u Nemačkoj od raka pankreasa.
Kako prenose “Naše novine”, pevačica je u glavni grad Srbije stigla i zbog ostavinske rapsrave, koja je uskoro očekuje radi podele imovine.
Juče u popodnevnim časovima paparazzo “Naših novina” uslikao je Gogu u kafiću u Ulici Strahinjića Bana, gde je sedela sa prijateljicama i pila kafu. Bez obzira na to što je prošlo više od dve nedelje od sahrane Igora Ramovića, pevačica očigledno još uvek od bola ne može da dođe k sebi. Međutim, ona je odlučila da se polako vrati normalnom toku života.
Zoran Ramović, otac preminulog Igora Ramovića, kaže da još nije poznato kada će biti ostavinska rasprava.
- Sud će da odluči kada će biti ostavinska rasprava. Mi možemo da imamo kakve god hoćemo želje, ali dok sud ne donese odluku o tome, ne mogu da govorim. Ako treba, svega ćemo da se odreknemo zbog dece. Verujete mi, budalaštine su da Gogu interesuje bilo šta za imovinu. Uveren sam da ona i ne razmišlja o tome - rekao je Ramović, koji je dodao da se raduje ukoliko mu snajka bude podarila unuka.
- Naravno da se radujem ako je snajka trudna. O tome ne želim da govorim jer je samo njeno pravo da o svojoj privatnosti priča. I da znam, ne bih da komentarišem tu temu. Juče smo se videli i pričali, ali nije bilo reči o podeli imovine - zaključio je.

Goga-Sekulic-
Izvor i foto: Naše novine

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još