Robi Vilijams: U Beogradu uživo prenos koncerta

Robi Vilijams: U Beogradu uživo prenos koncerta

Autor: | 12/08/2013

0

Koncertu Robija Vilijamsa na stadionu u Talinu koji je zakazan za 20. avgust u 19:50 časova u okviru njegove turneje "Take the crown" moći će da prisustvuju i Beograđani. Naime, posetioci bioskopa Cineplexx Delta City imaće priliku da uživaju u live prenosu koncerta u glavnom gradu Letonije.
Robi Vilijams je britanski muzičar i pevač, karijeru je započeo kao član popularnog boy benda "Take That", ali je najveću popularnost postigao kao samostalni izvođač. Posle nekoliko ranih tinejdžerskih godina u grupi "Take That", usledila je Robijeva samostalna karijera s velikim dostignućima, obaranjima rekorda kao i turnejama i koncertima koji su mu osigurali reputaciju izvođača sa najboljim nastupima uživo i velikim tiražima albuma. Posle vrlo uspešnih samostalnih albuma, iznenadio je javnost privremenim okupljanjem grupe "Take That", snimanjem njihovog albuma "Progress" (2010) i turnejom (2011) koja je bila najveća turneja u britanskoj istoriji.
Poznati pevač je u junu krenuo na turneju nakon što je izdao deveti album "Take the crown" u novembru 2012. godine. Posle čak sedam godina odmora od turneja, odmah nakon prvog koncerta u Dablinu koji je održan pred 65.000 obožavaoca, mediji su okarakterisali "Take the crown" kao najbolju ikada.
Doživite najveći muzički spektakl ove godine, uživajte u udobnosti klimatizovanih prostorija bioskopa Cineplexx uz vrhunsku sliku i zvuk i poslušajte najveće hitove popularnog pevača uživo, jer je ovo koncert koji mora da se doživi.
Karte su u prodaji i možete ih kupiti po ceni od 1.200 dinara. Broj mesta je ograničen.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin