Održana dečja modna revija u radnji "Noe & Zoe" u Porto Montenegru

Održana dečja modna revija u radnji "Noe & Zoe" u Porto Montenegru

Autor: | 14/08/2013

0

U dečjem butiku Noé & Zoë, prvoj radnji u Porto Montenegru koja je posvećena isključivo deci, juče je organizovana modna revija – prezentacija nove kolekcije ovog popularnog nemačkog brenda. Najmlađi Tivćani, kao i deca vlasnika stanova u naselju Porto Montenegro imali su priliku da učestvuju u modnoj prezentaciji odeće i asesoara za najmlađe, ali i da dobiju profesionalne fotografije odeveni u kolekcije ovog modnog brenda iz Berlina.
Radnja Noe & Zoe nalazi se u zgradi Tara, a ovaj modni događaj su obeležili sveži sokovi, baloni, roze i crne zvezdice sa veselih odevnih komada i dečji animatori, koji su na najbolji način ispričali priču o ideji koja stoji iza brenda Noé & Zoë, dok su deca uživala na zabavi.
Čitava ponuda u butiku delo je veštih ruku dve mlade dizajnerke Nadine Richter i Nici Zinell. Iz njihovog kreativnog studija smeštenog u Berlinu izlaze maštoviti komadi, uz mnoštvo tačaka, pruga i svetlih boja. Tkanine pristižu iz Holandije i Francuske, a dodatni je kuriozitet što u njihovoj ponudi ne možete pronaći dve istovetne stvari.
Roditelji u ovom kutku pronalaze baš ono što njihovi najmlađi žele. Više informacija na www.noe-zoe.com.

Noe & Zoe - Revija Za Djecu-4964

Noe & Zoe - Revija Za Djecu-4973

Noe & Zoe - Revija Za Djecu-4977

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti