Naomi Vots: Osećala sam prisustvo princeze Dajane dok sam igrala njen lik

Naomi Vots: Osećala sam prisustvo princeze Dajane dok sam igrala njen lik

Autor: | 19/08/2013

0

Glumica Naomi Vots, koja igra glavnu ulogu u filmu o životu princeze Dajane, izjavila je u intervjuu "The Mail" da se toliko uživela u ovu ulogu da je osećala duhovnu povezanost sa tragično preminulom princezom.
- Postojali su određeni trenuci kada sam osećala njeno prisustvo. Uz to, često sam je sanjala. Stalno sam se pitala da li bi se film njoj svideo - rekla je glumica i dodala:
- Zato sam stalno tražila njeno odobrenje da nastavim. Spojila sam se sa Dajanom i nejnim životom i osećala sam ogromnu odgovornost što igram ovu legendarnu ženu. Osećala sam kao da provodim dosta vremena sa njom. Onda se desio jedan trenutak kada sam osetila da sam dobila njeno odobrenje. Znam da ovo neče zvučati dobro kada se pojavi u štampi.
Film, koji je režirao Oliver Hiršbigel, nosi naziv "Dajana", i fokusira se na poslednje dve godine princezinog života, posebno na njenu romansu sa hirurgom Hasnatom Kanom, kao i o njenom odnosu sa Dodijem Fajedom, sa kojim je putovala kada je preminula u saobraćajnoj nesreći u Parizu u avgustu 1997. godine.
Naomi, koja je dva puta bila nominovana za Oskara, rekla je da na početku nije bila sigurna da li da prihvati ovu ulogu.
- Dosta sam oklevala pre nego što sam pristala. Trebalo je da igram jednu od najpoznatijih žena mog vremena i sa tim dolazi ogroman pritisak. Želela sam da to uradim kako treba, što nije lako pošto će svako imati svoje mišljenje o filmu i kako ona treba da bude prikazana. Ali znala sam i da uzbudljive i najblje uloge dolaze sa rizikom. Na kraju sam odlučila da ne mogu da ne prihvatim - ispričala je ona.
Film treba da se nađe u bioskopima narednog meseca.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti