Ben Aflek: Kritike zbog izbora za novog Betmena

Ben Aflek: Kritike zbog izbora za novog Betmena

Autor: | 24/08/2013

0

Izbor glumca Bena Afleka da se nađe u ulozi Betmena nakon Kristijana Bejla izazvao je negodovanja kod mnogih fanova ovog strip i filmskog junaka, koji su pokrenuli mnogobrojne peticije na društvenim mrežama i internet sajtovima da se kasting za ulogu ponovi.
Studio "Vorner bros" saopštio je u četvrtak da će Aflek biti naredni Brus Vejn/Betmen.
Aflek će kao Betmen debitovati 2015. godine u nastavku filma "Čovek od čelika" gde će se, prvi put, Supermen i Mračni vitez sukobiti, a koga će režirati Zek Snajder.
U ulozi Betmena do sad su bili Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni i Kristijan Bejl.
Fanovi nisu zadovoljni izborom Afleka te su pokrenuli peticiju koja do sada ima više od 20.000 potpisa.
- Njegove glumačke sposobnosti nisu ni blizu da bi dočarao lik Brusa Vejna. On nije izgrađen niti je za ulogu Betmena - navodi se u peticiji.
- On nije ni blizu akcionoj zvezdi. Molimo vas nadjite nekog drugog.
Na Tviteru su glavni haš tagovi #BoljiBetmenNegoBenAflek, a mnogi su počeli da predlažu raznorazne glumce od Džoša Brolina do Meta Dejmona, a u svemu tome našlo se i ime Meril Strip.
Neki su pak branili ovaj izbor, uključujući profesora psihologije i autora knjige "Batman and Psychology: A Dark and Stormy Knight" Trevisa Lengleja.
- Samo se setite onoga "Majkl Kiton ne može da igra Betmena", "Hit Ledžer ne može da igra Džokera", "En Hatavej ne može da igra Ženu mačku" - napisao je on na Tviteru, misleći na prethodne kastigne za uloge u filmovima o Betmenu.

Izvor: Blic

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin