Biljana Tipsarević: Aktivna trudnica

Biljana Tipsarević: Aktivna trudnica

Autor: | 24/08/2013

0

Dizajnerka i supruga srpskog tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević dokazuje da je ne zaustavlja mala činjenica kao što je trudnoća, te koristi svaku priliku da otputuje negde.
Trudničke dane Biljana provodi tako što zajedno sa Jankom putuje svetom. Ona je nedavno bila na Floridi gde je uživala sa mužem kojeg čeka nastup na US open turniru. Pre toga, gospođa Tipsarević je neko vreme provela krstareći obalama Majamija, na privatnoj jahti, te na plažama Saut Biča.
Ona je svoje fotografije sa odmora podelila sa fanovima na Instagramu, koji su je zasipali komplimentima. Biljana je pokazala da uprkos trudnoći ne želi da miruje već uživa u svakom trenutku. Bračni par Tipsarević objavio je pre mesec dana da očekuje prinovu, a trudnoća Tipsarevićki po svoj prilici ne pada teško.
Dok iščekuju da prinova dođe na svet, surpužnici "pune baterije" na osunčanim plažama. S obzirom na to da Biljana treba da se porodi za četiri meseca, ovaj par želi da se dobro pripremi za prve roditeljske dane koji nisu nimalo laki.

Izvor: Blic
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti