Paris Hilton: Ljubiteljka luksuza se pohvalila svojim "igračkama"

Paris Hilton: Ljubiteljka luksuza se pohvalila svojim "igračkama"

Autor: | 25/08/2013

0


Kao svaka moderna devojka, Paris Hilton se na društvenim mrežama pohvalila svojim „igračkama“. Budući da je reč o bogatoj naslednici, poznatoj ljubiteljki luksuza, svet može da vidi kako izgleda njen avion, spolja i iznutra, kakav pogled se pruža sa njenog balkona tokom letovanja...
Paparaci je prate stalno, ali nekada to nije ni potrebno da bi do javnosti stigla informacija o tome gde je, šta radi i šta sve ima. Naravno, zahvaljujući onlajn društvenim mrežama. Ne mareći za krizu i stezanje kaiša, najpoznatija ljubiteljka luksuza Paris Hilton je nedavno podelila sa svetom kako izgleda pogled sa balkona dok je na letovanju.
Sada je spremna da otkrije i kako izgleda njen privatni avion. Spolja i iznutra. Kao prava bogatašica, najstarija ćerka Keti i Rika Hiltona uživa čak i u putu do željene destinacije. Ušuškana da joj ne bi naudila klimatizovana atmosfera, naslednica lanca „Hilton“ hotela tokom leta do Kana pri ruci je imala omiljene napitke. Već nekoliko sati kasnije poznata Amerikanka se zabavljala u popularnom noćnom klubu, o čemu je javnost izveštena još jednom serijom fotografija.
Da li zbog veze sa Špancem Riverom Viperijem ili brojnih evropskih lepota i dobre zabave, Paris je sve češće na Starom kontinentu.

Izvor: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još