Sandra Obradović i Saša Nedeljković: Svoju ljubav više ne kriju od javnosti

Sandra Obradović i Saša Nedeljković: Svoju ljubav više ne kriju od javnosti

Autor: | 25/08/2013

0


Manekenka Sandra Obradović je već godinu dana u ljubavnoj vezi sa Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem, bivšim dečkom Anabele Atijas, a od nedavno su prestali da svoju ljubav kriju od javnosti.
Godinu dana su uspešno kamuflirali svoju strastvenu romansu, a sada za to više nema potrebe.
- Saši Sandra veoma odgovara i neprestano putuju zajedno, a za razliku od Anabele Atilijas, s kojom se svojevremeno zabavljao, manekenka nikad nije tražila da se njihova veza javno obelodani. O tome koliko je Saša zaljubljen vidi se i po tome što stalno izlazi u grad s njom i njenim prijateljima ili su svi zajedno gosti kod njega na bazenu ili u restoranu Orašac - otkrio je dobro obavešteni izvor.
Saša je Sandru upoznao sa članovima svoje familije, koja je dala amin ovoj ljubavi.
- Sandru su prihvatili veoma lako jer se nimalo nije folirala pred njima. Sušta suprotnost je Anabeli, koja je pre dve godine, kad je bila sa Sašom, na sva usta pričala kako će se udati i kako će se najverovatnije s njim preseliti u Rusiju. Čak je u medijima bila plasirana priča o njenoj trudnoći, koju nije htela da demantuje, pa su i Saša i njegova familija posumnjali da ona protura takve priče - ispričao je dobro obavešteni izvor.
Saša i Sandra za sada nisu potvrdili ove priče.

Izvor: opera-17

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin