Amber Herd: Ne stidim se svojih prošlih veza

Amber Herd: Ne stidim se svojih prošlih veza

Autor: | 26/08/2013

0

Amber Herd izjavila je da je otvorena po pitanju svog seksualnog opredeljenja jer ne bi mogla da spava noću kada bi krila svoja osećanja. Dvadesetsedmogodišnja glumica, koja je u vezi sa Džonijem Depom, privukla je pažnju javnosti zbog toga što je priznala da je biseksualka.
- Ne bih mogla da spavam noću kada bih osećala da sam deo problema. Navikla sam se na odgovornosti koje imam prema sebi. Nisam uvek radila ono što je ispravno, ali sam se trudila da ne radim pogrešne stvari - rekla je glumica i dodala da se ne stidi svoje burne emotivne prošlosti.
- Imala sam dosta veza i ne stidim se nijedne od njih. Ne krijem se ni od koga.
Amber, koja je Depa upoznala na snimanju filma "Rum Diary", otkrila je da je pobegla od kuće kada je imala 17 godina, jer nije mogla više da živi u "konzervativnom Teksasu", te da je bila presrećna kada je stigla u Los Anđeles, gde je mogla da izrazi svoju individualnost.
- Teksas nije bio idealno mesto za izražavanje individualizma. Oduvek su mu govorili kakva žena treba da bude. Shvatila sam da sam sama, da ne pripadam tamo. Osećala sam da ubijam svoju kreativnost. Žudila sam za mestom u kojem sam mogla da ispoljim sebe. Kada sam stigla u Los Anđeles, nikoga nisam poznavala, nisam imala novca, sve što sam posedovala mogla sam da nosim na leđima. Kada se sada setim toga, izgleda mi strašno. Ali, uživala sam. Nisam imala obaveze i osećala sam se neverovatno slobodno. To je bilo pre deset godina - ispričala je Amber.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin