Nina Badrić: Jedva čekam da ponovo izađem pred beogradsku publiku

Nina Badrić: Jedva čekam da ponovo izađem pred beogradsku publiku

Autor: | 26/08/2013

0

Gotovo godinu dana otkako se definitivno razvela od pet godina mlađeg zagrebačkog privatnog preduzetnika Bernarda Krasnića, hrvatska pop zvezda Nina Badrić (41) nije predstavila javnosti nijednog novog partnera.
Mada se uveliko šuška o tome kako je njeno srce pre nekoliko meseci osvojio glumac Janko Popović Volarić, poznata umetnica se na ovu temu samo zagonetno osmehuje. U prilog činjenici da trenutno ne uživa u ozbiljnoj romansi govori i podatak kako je tokom čitavog jula letovala sama na Hvaru.
- Odmaram se u Jelsi. Tamo je moja oaza mira u koju odlazim svake godine - počinje razgovor Nina koja je ovoga puta bila zagonetna na pitanja o svom ljubavnom životu.
- Valjda mi se na licu vidi da sam nasmejana. To je moj jedini komentar na pitanje o ljubavnom životu - ističe pevačica koja veruje da se prava ljubav najlakše može pronaći tokom leta jer se tada sva magija, sunce i more udruže.
- Dovoljno sam zrela da znam šta želim, a opet dovoljno mlada da mogu da ostvarim sve što poželim - objasnila je popularna brineta koja je svojevremeno kupila stan na Hvaru u kom rado uživa.
- Kad se odmaram, onda to činim po čitav dan. Kupam se gotovo punih dvadeset četiri časa. Već deset ili petnaest godina letujem u Jelsi i tamo se osećam kao kod kuće. Upoznala sam lokalno stanovništvo i odlično se slažemo - priča pevačica koja se na pomenutom ostrvu početkom jula družila i sa najboljim svetskim teniserom Novakom Đokovićem.
Budući da kaže kako se združila sa meštanima među kojima je i mnogo ribara, figurativno nam je ukazala na sličnost između njihovog posla i njenog pronalaženja idealnog muškarca.
- Uživam u priči s ribarima, ali ovog leta ne lovim - smeje se Nina koja uprkos tome što je trenutno zadovoljna svojim izgledom neretko kuburi s kilogramima.
- Obožavam morske specijalitete, ali pokušavam da pazim na liniju koliko mogu - dodaje Badrićeva koja se izuzetno raduje ponovnom nastupu u Beogradu.
- Za razliku od jula tokom kog sam se odmarala, 28. avgusta pevaću u Bašti kod Juge i jedva čekam da ponovo izađem pred beogradsku publiku - zaključuje pevačica moćnog glasa.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin