Poznate dame u venčanicama na Wannabe Bride vikendu

Poznate dame u venčanicama na Wannabe Bride vikendu

Autor: | 27/08/2013

0

U prelepom ambijentu SC Ušće specijalno dekorisanom za ovu priliku, od 23. do 25. avgusta, održan je prvi Wannabe Bride vikend namenjen budućim mladencima i svim ljubiteljima luksuznih stvari.
Tokom svečanog otvaranja ove manifestacije koja pretenduje da postane tradicionalna, venčanice su nosile mnoge poznate dame koje su u društvu jednako poznatih kolega u svečanim odelima blistale kao da je u pitanju najvažniji dan u njihovom životu.
Mlada glumica Iskra Brajović u društvu svog kolege i dečka Andrije Daničića nosila je venčanicu kreatorke Ane Stanić koju je sama odabrala, a za mladi glumački par ovo je bila proba dana kakav priželjkuju. Talentovana glumica poznata po ulozi u serijalu Žene sa Dedinja Anđelka Prpić koja je pre dve godine stala na ludi kamen, podsetila se svog najlepšeg dana. Ovom glamuroznom otvaranju prisustvovali su i: Iva Štrljić, Sanja Beštić, Danijela Vranješ, Stefan Koković, Jelena Gavrilović, Ivan Golušin, Dijana Janković, Deana Đukić, Siniša Medić i Marina Matijević.
Zanimljiv deo programa prvog Wannabe Bride vikenda bilo je druženje brojnih posetilaca sa modnim dizajnerima i drugim stručnjacima. Budući mladenci su na licu mesta mogli da dobiju savete domaćih dizajnera za haljinu i odelo iz snova, kako da dekoraciju prilagode ambijentu, i kako da u tradicionalna posluženja unesu dozu luksuza oličenu u slatkim zalogajima. Nakitu su se posebno obradovale dame, dok su džentlmni uživali u pogledu na ponude za medeni mesec. Veliki broj muškaraca među posetiocima je potpuno razbio predrasudu da je organizacija venčanja isključivo namenjena damama. Među izlagačima našli su se Tintolino, Mirjana Vujčić, Principessa by JJ, Predrag Đuknić, Bloom Design, obuća Marry Ed, White by Ana Stanić, salon ekskluzivnih muških odela ZID 2, nakit Principessa Ana, prostor za venčanja Promenada, restoran Kumbara, Svadbena zvona - dekoracija i organizacija venčanja, Travel Boutique i Melani´s cupcakes.
Drugi dan ovog sajma venčanja obeležilo je fotografisanje modnih blogerki za izbor najstilizovanije, kao i čitateljki prijavljenih za nagradni konkurs "Budi najlepša Wannabe Bride". Glasanje se zvanično otvara 1. septembra, a devojka sa najvećim brojem glasova dobija samo za nju dizajniranu venčanicu Predraga Đuknića, cipele Marry ed i paket Sephora, kao i svečano odelo za svog mladoženju iz butika “ZID2”.
Ana Stanic

Andjelka Prpic

Danijela Vranjes i Stefan Kokovic

Deana Djukic, Sinisa Medic i Marina Matijevic

Dijana Jankovic

IMG_5550

IMG_5620

IMG_5659

IMG_6663

IMG_6693

IMG_6696

IMG_6715

Iskra Brajovic i Andrija Danicic

Iva Strljic

Jelena Gavrilovic i Ivan Golusin

Nadja Jokanovic i Zorana Jovanovic

Sanja Bestic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još