Džoš Damel: Fergi je neverovatna i predivna trudnica

Džoš Damel: Fergi je neverovatna i predivna trudnica

Autor: | 28/08/2013

0


Džoš Damel priznao je da je prestrašen novom ulogom koja ga uskoro čeka, tj. činjenicom da će postati otac.
Ovaj 40-godišnji glumac očekuje prvo dete sa svojom suprugom Fergi, a njihov sin na svet bi mogao da dođe svakog časa. Iako je veoma uzbuđen što će dobiti dete, zvezda "Safe Haven" je i nervozan, jer zna da će to zauvek promeniti njegov život.
Tokom gostovanja u "The Tonight Show with Jay Leno", otkrio je:
- Moram da priznam, malo sam nervozan. Mislio sam da ću biti dobro, mislio sam da sam spreman za to, ali sam prestrašen. I uzbuđen sam i uplašen, jer sam zauvek odgovoran za to malo stvorenje. Upravo sam to shvatio.
Par se priprema za skori dolazak svog sina i već imaju torbu spremnu za trenutak kada treba da krenu u bolnicu.
I dok čekaju da se pevačica Black Eyed Peas - koja je i zvanično promenila svoje ime iz Stejsi En Ferguson u Fergi Damel nešto ranije ovog meseca - porodi, par provodi mirne dane u svom domu i uživa u zajedničkim trenucima.
Džoš je nedavno priznao da je bio impresioniran time koliko je njegova 38-godišnja voljena smirena tokom trudnoće i spremna za majčinstvo.
- Ona je neverovatna. Ta devojka je impresivna. Nikada ne znate kako će to ići. Neke žene teže podnose, neke lakše. Ona je toliko srećna, pozitivna i izgleda sjajno. Čak i u devetom mesecu, još je vedrog duha i predivna.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin