Dženifer Garner: Moj prvi brak bio je osuđen na propast

Dženifer Garner: Moj prvi brak bio je osuđen na propast

Autor: | 29/08/2013

0

Dženifer Garner (41) već sedam godina je u srećnom braku sa Benom Aflekom, ali glumica je otkrila da je pogrešila kada se prethodno udala za glumca Skota Folija, te da joj je sada jasno da taj brak nije imao šanse za opstanak.
- On je sjajn tip, ali kada pogledam unazad svesna sam da nismo znali šta nas je snašlo. Brak je bio osuđen na propast. On je stvarno dobar čovek, i mi smo prosto implodirali - rekla je Dženifer u razgovoru za septembarsko izdanje magazina "Allure".
Glumica je Skota upoznala na snimanju serije "Felisiti" 1998. godine, a venčali su se 2000. Tri godine kasnije objavili su da se razvode, a njihov brak i formalno je bio okončan 2004. godine, samo nekoliko meseci pre nego što je započela romansu sa Benom (41) kojeg je upoznala na snimanju filma "Derdevil". Njih dvoje zajedno imaju troje dece: sedmogodišnju Vajolet, četvorogodišnju Serafinu i 18-mesečnog Semjuela. Dženiferin bivši suprug Skot takođe je uspeo da pronađe sreću u ljubavi: oženio je glumicu Mariku Dominčik, sa kojom ima trogodišnju kćerku Marli.
Dženifer je ranije izjavila da bi volela da je sačekala do 30. godine pre nego što se udala.
- Svako dostigne zrelost u različitim godinama. Volela bih da sam tada sačekala sa brakom dok nisam napunila 30 godina. Udala sam se u dvadesetima i razvod je bio jedno teško iskustvo. Mislila sam da nikada neću postati deo statistike o razvodu. Srce mi je bilo slomljeno kada se to ipak desilo. Ali, ustala sam i nastavila dalje. I nastavila sam da verujem u brak. Nisam imala bajkoviti pogled na budućnost, ali sam i dalje verovala da ću pronaći nekoga sa kojim ću se skrasiti i imati decu - ispričala je glumica.

Izvor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin