Zejn Malik: Presrećan zbog veridbe

Zejn Malik: Presrećan zbog veridbe

Autor: | 31/08/2013

0


Zejn Malik otkrio je da je veoma srećan zbog veridbe. Pevač hit grupe "One Direction" zaprosio je svoju devojku, Peri Edvards (20) pre nekoliko dana, pa iako ne želi da ulazi u detalje, ovaj miljenik tinejdžerki otkrio je da on i njegova verenica nikada nisu bili srećniji.
Zejn (20) otkrio je:
- Veoma sam srećan, ali želim da sve drugo ostane naša privatnost. Ali mnogo smo srećni.
U međuvremenu, njegove kolege iz benda, Hari Stajls i Nial Horan otkrili su šta je to što će ih odbiti na prvom sastanku:
- Nemojte da kasnite. Niko ne voli ljude koji kasne. Dođite 15 minuta ranije. I nemojte da pljujete. Znate, i žene pljuju, a to je odvratno - rekao je Hari.
- Mrzim kada se devojka iritantno smeje. Uh! To baš nervira - dodao je Nial.
Grupa trenutno radi na svom trećem albumu, a Liam Pejn i Luis Tomlinson tvrde da im je rad na njemu bio najlakši do sada.
- Teško je bilo što smo ga snimali usput. Ali pisanje pesama bilo je veoma lako, a to ne govorim arogantno. Jednostavno, pesme su se same sklopile - kaže Liam.
- Imamo sreće što ljudi koji pišu sa nama imaju mnogo iskustva. Učimo od njih i trudimo se da se poboljšavamo. Mnogo smo napredovali i ponosni smo na ovaj album - dodao je Luis.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin