Marija Karan: Na krilima nove romanse

Marija Karan: Na krilima nove romanse

Autor: | 02/09/2013

0


Zoran Mamić (42), trener fudbalera zagrebačkog Dinama i brat kontroverznog predsednika pomenutog kluba Zdravka Mamića, u ljubavnoj je vezi s poznatom beogradskom glumicom Marijom Karan (31)! Kako Kurir tvrdi, Mamić je opasno „zagrizao“ i do ušiju se zaljubio u srpsku lepoticu, koja trenutno živi na relaciji Los Anđeles-Beograd.
Kako bi iskoristio svaki mogući trenutak Marijinog boravka u Beogradu, Mamić vikendom dolazi u srpsku prestonicu da bi što više vremena proveo u zagrljaju atraktivne glumice.
Poznatoj Beograđanki ovo nije prvi put da je u vezi sa starijim muškarcem iz Hrvatske - pre aktuelne afere sa Zoranom Mamićem već je iskusila kako ljubi stari lisac, glumac Frano Lasić (59). Iako su oboje negirali vezu, u medijima su kružile fotografije koje su jasno pokazale da između njih dvoje ima i nešto više od prijateljstva.
Pre dve godine glumica je dovođena u vezu sa srpskim biznismenom i bivšim Severininim verenikom, Milanom Popovićem, a ljubila je i poznatog rukometaša Petra Kapisodu.
Marija Karan je, prema saznanjima magazina Star, ovog leta kupila trosoban stan u beogradskom naselju Zvezdara, za koji je izdvojila pozamašnu svotu od 120.000 evra. Marijine nove komšije pohvalile su je kao uzornu stanarku koja ustaje rano i nakon odlaska u prodavnicu ide na trčanje u obližnji park, a tokom boravka u stanu ne pravi buku i ne pušta glasno muziku.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: marija karan