Sergej Ćetković: Spektakl u Podgorici za kraj turneje

Sergej Ćetković: Spektakl u Podgorici za kraj turneje

Autor: | 02/09/2013

0

Spektakularnim koncertom, koji je u subotu uveče održao na Stadionu malih sportova u Podgorici, pred više od 6.000 posetilaca, Sergej Ćetković je završio letnju turneju u Crnoj Gori. Deo grada, gde je nastupio, bio je blokiran dva sata pre koncerta, a kada je popularni kantautor izašao na scenu oko 21 sat i zapevao "Još volim te" publika ga je dočekala ovacijama.
- Dobro veče Podgorice, ne znam zašto uvek imam tremu u svom rodnom gradu, kada ste tako divni - rekao je Ćetković na početku koncerta.
Zatim su se nizali hitovi "Prsten na sto", "Dva minuta", "Hiljadu razloga", "Postojim i ja", "Zaustaviću vreme", "Pola mog sveta"... Prva gošća iznenađenja bila je sarajevska kantautorka Maja Sar, koja je, uz gromoglasan aplauz, sa Sergejem u duetu otpevala pesmu "Ako te nije pronašla ljubav". Posetioci su ovacijama dočekali i narednog gosta - italijanskog pop pevača Sala da Vinčija, koji je zajedno sa Ćetkovićem otpevao jednu od njegovih najlepših balada "Pogledi u tami". On je specijalno za ovu priliku došao iz Napulja, kako bi uveličao ovo muzičko veče.
Gromoglasno ozvučenje i svetla na pozorinici ugasili su se posle dvoipočasovnog nastupa Sergeja Ćetkovića, koji je sa svojim bendom, pre Podgorice, imao sjajne koncerte u Herceg Novom, Baru i Nikšiću.
- Najveća odgovornost je pevati ispred svojih sugrađana, ispred iste publike pred kojom sam i počeo karijeru! Drago mi je zbog ove pozitivne atmosfere i podrške koju dobijam od njih - rekao je Sergej nakon koncerta.

Izvor: Novosti, Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin