Džejson Stetam i Rozi Hantington-Vajtli: Ljubav na pauzi

Džejson Stetam i Rozi Hantington-Vajtli: Ljubav na pauzi

Autor: | 03/09/2013

0


Manekenka i glumica Rozi Hantington-Vajtli (26) ovih dana odmara na Ibici sa prijateljicama, a čini se da je taj odmor zapravo "pauza" od njene veze s glumcem Džejsonom Stetamom (45).
Izvor blizak Rozi otkrio je da je glumica zapravo na odmoru od dugogodišnje veze s atraktivnim glumcem.
Uprkos glasinama da je 45-godišnji glumac planirao da zaprosi svoju devojku, neimenovani izvor tvrdi da se par u poslednje vreme često svađao i da je sve više u njihovoj vezi dolazila do izražaja velika razlika u godinama.
Džejson je stariji od Rozi 19 godina i to je, čini se, u njihovoj trogodišnjoj vezi počeo da biva sve veći problem. Kako kaže izvor, to je dovelo do privremenog razdvajanja, a njih dvoje se nadaju da će na taj način uspeti da spasu svoju vezu.
Nagađa se i da je tome možda doprinela činjenica da je Džejson planirao da zaprosi Rozi.
- Niko treći nije u pitanju, njih dvoje se vole, ali još ne žele da objave raskid, jer se nadaju da će uspeti da spasu vezu. Nažalost, stvari se nisu razvijale dobro, često su se svađali u poslednje vreme i zbog toga je oboma potrebno malo vremena za sebe. Treba imati na umu da je među njima skoro 20 godina razlike, s vremenom bi mogli da počnu da se pojavljuju isti problemi - kaže izvor.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin