Nataša Bekvalac: Uzbuđena mama đaka prvaka

Nataša Bekvalac: Uzbuđena mama đaka prvaka

Autor: | 03/09/2013

0


Kćerka pop pevačice Nataše Bekvalac, šestogodišnja Hana, krenula je u prvi razred osnovne škole. Posle vrelog leta, koje je zgodna Novosađanka uglavnom provela u Grčkoj, po povratku u Srbiju, užurbano je sređivala novi stan kako bi se sa Hanom uselila pre 1. septembra. Bekvalčeva je boravila u Novom Sadu kod roditelja, jer završni radovi na uređenju njenog životnog prostora nisu privedeni kraju kada je planirala.
Plavokosa pevačica brižljivo je birala lokaciju za svoj novi dom, a presudno za konačni izbor bilo je i to što se njen novi životni prostor nalazi na svega nekoliko minuta od škole koju će njena šestogodišnja mezimica pohađati. Nataša je veoma ponosna jer je Hana krenula godinu dana ranije u školu.
- Hana je nedavno radila testove koji su pokazali da je zrela devojčica i da je potpuno spremna za prvi razred, pa će ranije krenuti u školu. Zbog toga sam jako srećna, ali me i malo rastužuje činjenica što više neće moći da ima rasterećeno detinjstvo jer će uskoro dobiti školske obaveze - rekla je nedavno za „Hello!“ lepa Vojvođanka.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin