Rouzi Hantington-Vajtli i Džesi Džej: U centru pažnje na crvenom tepihu

Rouzi Hantington-Vajtli i Džesi Džej: U centru pažnje na crvenom tepihu

Autor: | 04/09/2013

0

Rouzi Hantington-Vajtli, Džesi Džej, Rita Ora, Ema Votson, Džilijen Anderson i mnoge druge poznate dame zablistale su na dodeli nagrade za muškarca godine, koju organizuje magazin "GQ".
Publika je gotovo zaboravila da je šou bio posvećen muškarcima. Britanski glumac Den Stivens iz serije "Daunton Ebi" proglašen je za najbolje stilizovanog, Farel Vilijams za najboljeg izvođača, a Majkl Daglas za legendu, pa ipak, sve oči su bile uprte u dame koje su sinoć prisustvovale ceremoniji.
Manekenka Rouzi Hantington-Vajtli nosila je usku belu haljinu na bretele, kao da je želela bivšem momku Džejsonu Stejtamu da pokaže šta propušta. Njih dvoje su trenutno "na pauzi" i ne zna se da li će se pomiriti.
Provokativnu toaletu izabrala je i njena koleginica Dejzi Lou, koja je otkrila i noge i grudi. Džesi Džej se takođe opredelila za crno, ali u obliku duge suknje i topa. Ema Votson, koja je osvojila priznanje za ženu godine, pojavila se u zanimljivoj crno-beloj kombinaciji.
Pevačica Rita Ora na crvenom tepihu je ćaskala sa komičarem Raselom Brendom, obučena u crnu haljinu za žutim šarama. Oči je naglasila crnim ajlajnerom, kojim je iscrtala gornje kapke.
Zvezda serije "Dosije iks", Džilijen Anderson, izgledala je elegantno u crnoj haljini, koju je upotpunila skupocenim minđušama.


Autor: Life Content
Foto: TANJUG

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još